Program de granturi

De la 1 IULIE, Raiffeisen Comunităţi lansează o nouă ediţie a Programului de Granturi

Peste numai o săptămână vom lansa a şasea ediţie a Programului de granturi “Raffeisen Comunităţi”, care se va desfăşura online, pe blogul Raiffeisen Comunităţi, în perioada 1 iulie – 15 septembrie 2016.

Concursul de proiecte din acest an pune la bătaie un buget de 100.000 euro pentru 10 proiecte de responsabilitate socială din domeniile educație financiară, ecologie urbană, servicii sociale și de sănătate. Cele mai apreciate 10 proiecte, cu impact în comunitate, vor primi, fiecare, câte o finanțare de 10.000 euro pentru implementare.

Iată care sunt etapele programului:

  • Etapa I: 1 iulie–1 august 2016 (inclusiv) – depunerea propunerilor de proiect

Aceast` etap` e urmat` de o perioad` de verificare a eligibilit`ții aplicaţiilor de c`tre Asociația pentru Relații Comunitare, ce va fi realizat` între 2 și 12 august 2016. Lista proiectelor calificate va fi anun]at` pe data de 15 august 2016.

  • Etapa a II-a: 15–31 august 2016 – jurizare intern` a proiectelor calificate.
  • Etapa a III-a: 1–15 septembrie 2016 (inclusiv, pân` la ora 17.00) – votarea de către publicul larg a celor mai apreciate 20 de proiecte finaliste.

Câştig`torii vor fi anunţaţi în cel mult 3 zile lucr`toare de la închiderea ultimei etape din concurs, dup` verificarea [i validarea de c`tre Raiffeisen Bank S.A. a voturilor \nregistrate.

Noutăţile faţă de ediţiile anterioare ale programului sunt:

  1. Eligibilitatea propunerilor de proiect va fi realizată de specialişti de la Asociaţia pentru Relaţii Comunitare.
  2. Cele mai apreciate 20 de proiecte (după evaluarea internă, de către voluntari Raiffeisen Bank) vor intra în etapa finală, când vor fi supuse votului public, iar primele 10 proiecte care au înregistrat cele mai multe voturi vor fi declarate câştigă

Programul de granturi “Raiffeisen Comunităţi” este primul program de finanțare online a proiectelor de responsabilitate socială de pe piața bancară din România, scopul principal fiind să sprijine organizațiile – eligibile în conformitate cu Legea nr. 32/1994 privind sponsorizările – care doresc să dezvolte și să implementeze programe în beneficiul comunităților unde Raiffeisen Bank își desfăşoară activitatea.

Așadar, consultați regulamentul disponibil pe https://raiffeisencomunitati.ro/grantwizard/granturi/, pregătiți-vă propunerile de proiect (fiecare aplicant are dreptul de a înscrie un singur proiect) și fiți gata să le depuneți în perioada 1 iulie-1 august 2016 prin completarea unui formular de aplicare.

Nu ratați șansa obținerii unei finanțări de 10.000 euro pentru ca proiectul vostru de responsabilitate socială să prindă viaţă!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *