Banking responsabil

Luna Fintech la TechHub Bucharest (5 – 29 septembrie)

Fintech Month

Ești antreprenor și dezvolți un produs în industria fintech sau ai o idee în acest sens? Înseamnă că luna fintech este pentru tine.

Între 5 și 30 septembrie, organizăm alături de TechHub Bucharest luna fintech: peste 15 evenimente în care tu vei avea ocazia să participi la sesiuni de feedback, discuții private și întâlniri cu specialiști din industria financiar-bancară. Participarea este gratuită, iar înscrierile la evenimente se realizează online pe site-ul TechHub Bucharest.

Ne bucurăm să fim alături și de această dată de comunitatea TechHub Bucharest pentru a susține antreprenorii care inovează în industria financiar-bancară și care creează tehnologii pentru creșterea performanței în domeniu.

Luna fintech: 5 – 29 septembrie la TechHub Bucharest
Luna fintech debutează pe 5 septembrie cu o dezbatere deschisă publicului despre industria fintech, cum se diferențiază aceasta și care este potențialul României, la nivel global, în această direcție. Programul se va încheia pe 29 septembrie cu Demo Night, o competiție de prezentare a celor mai bune produse în domeniu.

Ce se întâmplă?

Timp de 4 săptămâni, peste 400 de fondatori de startup-uri, antreprenori, oameni de produs și pasionați de tehnologie sunt așteptați să participe la program. Dacă te numeri printre ei poți opta pentru sesiunile de feedback unu la unu, sau poți participa la discuțiile deschise cu experți locali și fondatori de startup-uri fintech. Întâlnirile vor avea ca puncte de dezbatere subiecte precum evoluția industriei, sistemele tehnologice folosite de bănci, nevoile și perspectivele pieței, dar și poveștile de succes ale startup-urilor existente pe piață.
În plus, dacă ești antreprenor și lucreazi la dezvoltarea unui produs în industria fintech poți lucra gratis de la TechHub Bucharest în luna septembrie, din spațiul de co-working, pentru a intra mai ușor în contact cu specialiștii și participanții la program.

Pe cine vei întâlni?
Printre invitații care vor participa la evenimentele organizate în cadrul programului Luna fintech se numără Marius Solescu – General Manager Ferratum Group, Sorina Bera – CEO Allevo, Daniel Nicolescu – Managing Partner & Co-founder Symphopay, Antonio Eram– CEO Netopia, Lisa Guțu – Co-founder & COO Fentury, Petru Dimulescu – Software Engineer Transferwise, Bob De Man – Executive Director, Change Management & Security Raiffeisen Bank, Costi Spiridon – Manager, IT Governance Raiffeisen Bank, Sorin Busegeanu – Manager Departament, BPM / Project Office & Change Management Raiffeisen Bank, dar și alți profesioniști care vor fi anunțați pe parcurs.

La final, echipele care dezvoltă produse în industria fintech vor avea ocazia să le prezinte în cadrul Fintech Demo Night, o competiție de pitching care se adresează startup-urilor care au dezvoltat cel puțin un prototip funcțional pentru produsul lor și care își doresc să primească feedback din partea audienței. Înainte de competiția de pitching, startup-urile interesate pot participa la sesiunile introductive de pregătire a prezentărilor organizate în cadrul programului Luna fintech.

Ești pregătit să inovezi în industria financiar-bancară? Înscrie-te acum la evenimentele organizate în cadrul programului luna fintech!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *