Program de granturi

Raiffeisen Comunități, ediția 2019, a atras un număr de 175 de proiecte de educație non-formală din 42 localități!

Perioada de înscriere a proiectelor în cadrul Programului de granturi Raiffeisen Comunități s-a încheiat pe 1 august! Organizațiile neguvernamentale și instituțiile de învățământ au avut timp în perioada 1 iulie -1 august, inclusiv, să își înscrie proiectele de educație non-formală ce vizează în mod special educația financiară, antreprenorială, civică și profesională. 

Proiectele înscrise anul acesta provin din 42 localități (32 județe), cu precădere din București, Cluj și Iași, cele mai multe fiind de educație civică (46.29%), urmate de cele de educație profesională (28%), educație antreprenorială (18.29%) și educație financiară (7.43%).

15.43% din proiecte sunt venite din partea instituțiilor de învățământ și 84.57% din partea organizațiilor neguvernamentale

Următoarea etapă constă în verificarea eligibilității făcută de către prietenii de la Asociația pentru Relații Comunitare în perioada 2 august- 22 august. Aici, se verifică dacă organizația sau instituția care participă în program îndeplinește criteriile de eligibilitate și dacă au fost furnizate toate informațiile solicitate prin intermediul formularului de înscriere.

În perioada 23 august – 19 septembrie 2019 se va face evaluarea internă a proiectelor eligibile, unde voluntarii Raiffeisen Bank, pe baza criteriilor de evaluare, vor selecta 20 de proiecte pentru etapa finală.

Ultima etapă o reprezintă jurizarea externă a celor 20 de proiecte finaliste, etapa in care participanții vor își vor susține propria idee în fața unui juriu format din specialiști cu experiență în implementarea de proiecte și programe din domeniul educației. Dintre cele 20 de proiecte finaliste, juriul va selecta maximum 10 proiecte pentru finanțare.

Fii cu ochii pe noi în continuare!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *