Uncategorized

21 de organizații intră în etapa finală de jurizare pentru granturile Raiffeisen Comunități

17 organizații neguvernamentale și 4 instituții de învățământ sunt finaliste în programul de granturi Raiffeisen Comunități 2019. Propunerilor lor de proiecte vor intra în ultima etapă de jurizare, în urma căreia 10 dintre ele vor fi desemnate câștigătoare și vor primi o finanțare de până la 50.000 de lei. 

Cele 21 de proiecte finaliste sunt primele clasate în topul celor 126 de proiecte admise în programul de granturi Raiffeisen Comunități. Timp de 3 săptămâni, 80 de angajați Raiffeisen Bank au analizat și au notat proiectele înscrise în program, iar fiecare proiect a fost evaluat de 3 jurați diferiți.  În urma notelor lor, 21** de proiecte au intrat în ultima etapă de jurizare, puteți consulta aici lista finaliștilor.

Proiectele finaliste vor fi evaluate, până pe 1 octombrie, de 4 specialiști în domeniu: Ștefania Pop – Junior Achievement România, Iulian Rizea –  Romanian Business Leaders, Roxana Dumbravă – Asociația pentru Relații Comunitare și Mugurel Mărgărit – Fundația Principesa Margareta a României. 

Reprezentanții organizațiilor finaliste vor susține prezentări ale proiectelor depuse în fața juriului, în perioada 25-27 septembrie 2019. Cei 4 membri ai juriului le vor nota și, în urma interviurilor, vor alege pe cele mai bune 10 proiecte, pe care Raiffesen Bank le va finanța cu până la 50.000 RON.

Programul de granturi Raiffeisen Comunități, aflat la a noua ediție, susține proiecte de educație non-formală solide, de impact pentru comunitățile locale, realizate de ONG-uri și instituții de învățământ pe patru paliere: educație financiară, educație antreprenorială, educație civică și educație profesională.

**Lista proiectelor finaliste numără 21 de proiecte deoarece proiectul clasat pe locul 20 a obținut aceeași nota ca cel situat pe locul 21. 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *