Cele mai citite posturi

Programul de granturi „Raiffeisen Comunitati”, editia 2013, cu un buget total de 100.000 EUR (echivalent in lei – 445.000 lei), isi anunta castigatorii: 22 proiecte, din care 20 ONG-uri si 2 scoli. Aceste proiecte vizeaza domeniile serviciilor sociale (8), educatiei (7), sanatatii (5) si sportului (2). In perioada de votare s-au inregistrat aproape 45.000 de… citeşte »

Luni, 29 august, este ziua cea mare, in care anuntam care dintre scrisorile de intentie au fost acceptate si care respinse. Pregatiti-va inboxul (dar si sectiunea spam/junk), intrucat fiecare aplicant va primi pe adresa de email cu care a aplicat un mail de informare cu privire la scrisoarea de intentie depusa; indiferent daca a fost… citeşte »

Votati proiectele!

In urma verificarii documentelor obligatorii ale proiectelor depuse, 70% dintre ele au ramas in cursa finala. Doar  organizatiile/institutiile care au depus integral documentele solicitate si au minimum doi ani de functionare au trecut mai departe. Pentru a putea vota, trebuie sa ai cont pe blog (daca nu ai deja, iti poti face aici). Pentru o… citeşte »

Votarea proiectelor inscrise in programul de granturi a inceput luni seara, 12 septembrie 2011, la orele 18.00. Pana acum au fost inregistrate 11.600 de voturi! Situatia actuala a celor mai votate proiecte o puteti vedea aici, atat pentru ONG-uri, cat si pentru bloggeri. De cand a inceput votarea, pe blogul nostru au venit 28.300 de vizitatori… citeşte »

Intrucat site-ul nostru este foarte accesat in aceasta ultima zi a perioadei de votare, iar unii utilizatori au intampinat erori la activarea conturilor, am decis prelungirea perioadei de votare a proiectelor in programul de granturi Raiffeisen Comunitati cu 7 ore. Proiectele inscrise in concurs pot fi votate pana la miezul noptii (17 septembrie 2012), la… citeşte »