Ştiri

Bucuresti, 19 septembrie 2017 – Raiffeisen Bank a publicat astazi Raportul Anual de Responsabilitate Corporativa 2016. Cu titlul ,,Finantam un viitor sustenabil”, raportul prezinta rezultatele obtinute in zona responsabilitatii sociale corporative, precum si obiectivele pe care banca le-a stabilit pentru urmatoarea perioada, pe baza a patru piloni: Partener financiar responsabil, Angajator responsabil, Societate si Protectia… citeşte »

Fundraiserii din toata tara vin la Cluj pentru a invata sa faca din donatori, eroii principali ai povestii organizatiei lor. Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare si creeaza un spatiu de inspiratie si invatare cu 16 ateliere practice, plenuri dinamice, cifre si analize, povesti de succes si dezbateri prin care: aveti acces metode… citeşte »

“I’Velo”, un proiect al Asociatiei Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, anunta finalizarea sezonului 2014, incepand cu 30 noiembrie. Multumirile merg catre cele aproape 180.000 de mii de persoane care au ales bicicletele I’Velo ca mijloc de transport sau de recreere pe parcursul intregului an 2014, dar si catre autoritatile, partenerii si sponsorii care… citeşte »

Sâmbãtã, 15 noiembrie, la Athénée Palace Hilton, a avut loc Balul Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranței, cel mai longeviv bal caritabil din România. Cãlãtoria HOSPICE a fost tematica ediției din acest an, marcând astfel cele mai importante momente din istoria de 22 de ani a fundației și a celebrat, în mod special, deschiderea noului centru… citeşte »

București,  03 noiembrie 2014. Caravana educațională Guerilla Verde pornește la drum în orașele Constanța, Brăila, Brașov, București și Ploiești. În această ediție, Guerilla Verde se va opri în școlile și universitățile aflate în programul caravanei, iar tinerii vor putea urmări unul dintre  filmele propuse de organizatori: ”Six Degrees”(Șase grade fatale) realizat de Național Geographic sau… citeşte »