Ştiri

Cine a fost eroul tău anul acesta?

 
Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și Camera Americană de Comerț în România vor să îi cunoască pe oamenii care ți-au stârnit admirația în 2014 și să îi premieze în a unsprezecea ediție anuală a Galei Oameni pentru Oameni, eveniment susținut de Raiffeisen Bank.

Uneori sunt colegi, alteori parteneri, iar uneori sunt doar oameni de care am auzit. Dar fac lucruri care ne umplu de admirație. Și de puțină uimire: Când or avea timp să facă voluntariat? Cum au explicat consiliului director că e important să sponsorizeze proiectul ăsta? Cum or fi convins atâția oameni să doneze?

Fie că sunt voluntari, fundraiseri sau CSR-iști, o mulțime de oameni din jurul nostru sunt modele de implicare socială care ne inspiră pe toți să facem mai mult pentru cei din jur. Gala Oameni pentru Oameni, un eveniment de recunoaștere a inițiativelor filantropice, vrea să știe cine sunt cei care v-au inspirat în ultimul an și să îi aducă pe scenă pentru a fi cunoscuți de întreaga țară.

Un juriu format din directori și președinți de companii, jurnaliști, filantropi, publicitari și lideri ai societății civile va evalua propunerile trimise până la 20 octombrie și va alege câștigătorii care vor fi premiați la Gala Oameni pentru Oameni din 13 noiembrie.

Gala Oameni pentru Oameni are o tradiție de 11 ani, timp în care a premiat aproape 150 de oameni de bine care au schimbat România și și-au asumat pionieratul filantropiei. Numai la ediția din 2013 au fost înscrise proiecte, acțiuni și voluntari care a însumat o investiție comunitată de 14 milioane de euro.

Vă așteptăm nominalizările până pe 20 octombrie. Mai multe detalii despre Gală, categoriile și formularul de nominalizare găsiți pe http://gala.arcromania.ro. Persoană de contact: Mădălina Marcu, madalina@arcromania.ro, telefon 0724.218.069.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *