Ştiri

Conferinta Nationala de Fundraising: 23-24 aprilie, Cluj-Napoca

afis ARCFundraiserii din toata tara vin la Cluj pentru a invata sa faca din donatori, eroii principali ai povestii organizatiei lor. Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare si creeaza un spatiu de inspiratie si invatare cu 16 ateliere practice, plenuri dinamice, cifre si analize, povesti de succes si dezbateri prin care:

  1. aveti acces metode de fundraising cu impact in Romania;
  2. ramaneti conectati la tendintele internationale si aflati care sunt succesele si provocarile in practica de fundraising a unor tari ca Irlanda, Anglia, Rusia;
  3. intalniti cei mai activi si pasionati fundraiseri si directori care abordeaza atragerea de fonduri ca pe o prioritate organizationala.

Intalnirea anuala a profesionistilor in atragerea de fonduri din comunitate reuneste in fiecare an peste 150 de experiente diferite si valoroase. Fundraiseri. Directori. Comunicatori. Oameni de CSR. Jurnalisti. Antreprenori. Cei care construiesc fundraisingul in Romania si isi impartasesc cu generozitate experientele.

Cativa dintre invitatii deja anuntati:

  • John Jeffries este managing director al agentiei Fundraising that Works, specializata in campanii de achizitie a donatorilor individuali si are o experienta de peste 10 ani in campanii face-to-face pe cinci continente cu organizatii ca SOS Satele Copiilor sau Salvati Copiii;
  • Simon Scriver, Head of Fundraising la One in Four Ireland, specializat in campanii de telemarketing, face-to-face si online fundraising. Simon va arunca in Conferinta provocarea de a ne uita la telefon ca la un instrument de fundraising si cultivare a donatorilor;
  • Andreea Rosca, cu o experienta de peste 20 de ani in jurnalism si mai recent in dezvoltarea unor programe pentru antreprenori, va va dezvalui cum gandesc antreprenorii si de ce e bine sa tineti cont de asta atunci cand faceti fundraising;
  • Magor Csibi (director executiv WWF), Mugurel Enescu (director executiv Fundatia Principesa Margareta a Romaniei) si Alina Kasprovski (director executiv Fundatia Comunitara Bucuresti) va vor impartasi experientele de implicare in fundraising si modul in care sustin rezultatele finale ale echipei.

Intrati pe www.conferinta/arcromania .ro pentru a afla detalii despre ateliere si invitatii deja confirmati la a XII-a editie a Conferintei.

Taxa de inscriere este de 425 ron. Grupurile de minim 3 persoane dn aceeasi organizatie primesc reducere. Data limita de inscriere este 17 aprilie.

Mai multe informatii puteti cere la adresa roxana@arcromania.ro sau la telefon 0264.406.388.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *