Ştiri

Eroii Braşovului au alergat şi au strâns peste 45.000 lei la cursa cu obstacole a comunităţii

Pe 19 octombrie, Grupul de Inițiativă al Fundației Comunitare Brașov a organizat prima ediţie a cursei cu obstacole Braşov Heroes, cu scopul de a strânge fonduri pentru 13 proiecte locale. Banii au fost donați de companii locale şi de braşoveni. S-au luptat cu obstacolele 12 echipe (50 de alergãtori), 40 de familii (100 de alergãtori) şi 170 de alergători individuali. Concurenţii au fost atât alergători experimentaţi, cât și amatori, vârsta celui mai mic participant fiind de numai 4 luni, acesta intrând în competiţie în braţele mamei sale.

Evenimentul care a avut loc în zona de agrement din Parcul Noua i-a ajutat și pe membrii grupului de inițiativãă să strângă aproape toată suma necesară înființării Fundației Comunitare Brașov, o organizație care va ajuta oraşul să găsească resursele de care are nevoie pentru a fi o comunitate mai puternică. Asociația pentru Relații Comunitare și Raiffeisen Bank, care susțin înființarea Fundației, vor contribui cu o sumă egală celei

Evenimentul Brașov Heroes a fost primul din seria evenimentelor făcute de grupul de inițiativă al Fundației Comunitare Brașov și a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov și Carpathian MTB Trails Brașov.

Filmuleţul evenimentului poate fi vizionat la adresa https://www.youtube.com/watch?v=SrEzOztvutk.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *