Ştiri

Peste 80.000 de euro s-au strâns la Balul Edelweiss pentru HOSPICE

Sâmbãtã, 15 noiembrie, la Athénée Palace Hilton, a avut loc Balul Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranței, cel mai longeviv bal caritabil din România.

Cãlãtoria HOSPICE a fost tematica ediției din acest an, marcând astfel cele mai importante momente din istoria de 22 de ani a fundației și a celebrat, în mod special, deschiderea noului centru HOSPICE din București, inaugurat în luna septembrie.

În acest an, Balul Edelweiss a fost prezentat de Corina Caragea și Dragoș Bucurenci, iar licitația cu strigare a fost susținutã de Dana Rogoz împreunã cu președintele fundației, Graham Perolls,CMG.

Surpriza serii a fost prețul pentru care s-a adjudecat la licitație o cinã pentru 12 persoane oferitã de prințesa Marina Sturdza și Athénée Palace Hilton. Doi dintre invitați au ales sã ofere câte 3.000 de euro fiecare, însumând 6.000 de euro.

O orã de tenis cu Simona Halep s-a adjudecat pentru suma de 2.200 de euro și a inclus și o rachetã originalã cu autograf.

De asemenea, în cadrul evenimentului s-au mai licitat și alte experiențe exclusiviste, precum cea a unei zile în California la bordul unui avion de vânãtoare, pentru 1.600 de euro.

Cu sprijinul celor 200 de invitați și a sponsorilor principali, evenimentul caritabil a strâns peste 80.000 de euro. Fondurile vor ajuta fundația sã susținã serviciile gratuite de îngrijire paliativã în Brașov, Fãgãraș, Zãrnești și București și sã dezvolte serviciile de îngrijire paliativã la nivel național prin educație.

Premiul HOSPICE 2014 a fost oferit D-nei Valeria Rãcilã van Groningen și D-lui Steven van Groningen pentru contribuția majorã la noul centru HOSPICE din București și la dezvoltarea îngrijirilor paliative la nivel național.

Divertismentul serii a fost asigurat de Brio Sonores, câștigãtorii emisiunii „Românii au talent”, artista Ana Munteanu și trupa Cãlin Geambașu. Evenimentul a avut ca director artistic pe D-na Maria Andrei.

Au contribuit la organizarea acestei ediții de bal: Anchor Grup, Fundația Vodafone România, Help Net Farma, Fildas Trading, EIT Sucursala Forum Auto, GlaxoSmithKline, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, COCA-COLA HBC, Kaufland, Raiffeisen Bank, Sofmedica, Lowe and Partners și Transgaz.

Parteneri: Cristalex ’94, Tres Recherche, Beautik Haute Parfumerie, CityGrill, Whittard of Chelsea, Musette, Stoica si Asociatii, Sabion, Proestetica, Style and Nature, Renaud Investments, Porphyras, Crier Media Group, Nissa, Crowne Plaza Hotel, Contessina, Central Park Hotel Sighisoara, Morgano Hipic, Restaurant Tapo, Fizio- life Medica, World Class, Pescariu Sports and Spa, Originalo, Grand Hotel Continental și Delta A.C.M ’93.facebook/HOSPICECasaSperantei.

Partenerii media au fost: ProTV, EuropaFM și Etiquette Magazine.

Fotografii de la eveniment gasiti pe

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *