Ultimele ştiri

Bucuresti, 19 septembrie 2017 – Raiffeisen Bank a publicat astazi Raportul Anual de Responsabilitate Corporativa 2016. Cu titlul ,,Finantam un viitor sustenabil”, raportul prezinta rezultatele obtinute in zona responsabilitatii sociale corporative, precum si obiectivele pe care banca le-a stabilit pentru urmatoarea perioada, pe baza a patru piloni: Partener financiar responsabil, Angajator responsabil, Societate si Protectia… citeşte »

My little boy goes to a new public kindergarten in a working class suburb of the capital city. It’s got an extended programme that keeps him busy until evening. He has his own locker for changing his clothes. He has his own bed for a sleep in the afternoon, with his own pillow and pyjamas.… citeşte »

ArtEncounters Aparență & Esență 2 – 31 octombrie 2015 „Ceea ce este real nu este forma exterioară a lucrurilor, ci esența lor. Pornind de la acest adevăr, este imposibil așadar să exprimi esența imitându-i forma exterioară.“ Acest citat din Constantin Brâncuși are menirea de a situa și clarifica eforturile din spatele acestei bienale, precum și de a… citeşte »

La sfârşitul săptămânii trecute am stat de vorbă cu dl Ioan Stoica, unul dintre marii ciclişti ai echipei de aur a României. L-am rugat să împărtăşească cu noi câteva gânduri despre ciclism: beneficii, echipă, pregătire, echipament necesar, „sfaturi de călătorie”. Îi face mare plăcere să vorbească despre acest sport. Poţi vedea cât de mult îl iubeşte din pasiunea cu care îţi povesteşte, din acurateţea cu care îşi aminteşte provocările, greutăţile şi frumuseţile ciclismului pe care l-a practicat, promovat şi predat acum o jumătate de secol. citeşte »

Fundraiserii din toata tara vin la Cluj pentru a invata sa faca din donatori, eroii principali ai povestii organizatiei lor. Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Relatii Comunitare si creeaza un spatiu de inspiratie si invatare cu 16 ateliere practice, plenuri dinamice, cifre si analize, povesti de succes si dezbateri prin care: aveti acces metode… citeşte »